Rondreis Peloponnesos

Het schiereiland Peloponnesos staat bekend om de prachtige natuur, Griekse legendes en Griekse gastvrijheid.

Ontdek prachtige bergdorpjes of geniet van de azuurblauwe zee en de Griekse zon. Tijdens een rondreis Peloponnesos ervaar je nog het pure Griekenland.

Maak kennis met de archeologische vindplaatsen zoals Delphi of de tempel van Zeus in Olympia. Of bezoek autovrije stranden en romantische baaien met haventjes vol met gezellige tavernes. Duizenden mensen gingen je de afgelopen jaren voor om Peloponnesos te ontdekken.

Aanbevolen reisaanbieders. De mooiste rondreizen vind je bij:

Een rondreis Peloponnesos is groot genoeg om er gerust twee tot drie weken door te brengen. Dit maakt de regio zo bijzonder om jouw volgende vakantie naartoe te boeken.

Peloponnesos rondreis

Peloponnesos rondreis is een reis vol cultuur, historie en schilderachtige plaatsen. In de hoofdstad van de opgravingen Delphi bezoek je bijvoorbeeld een eeuwenoud Grieks theater. Om vervolgens een unieke treinreis door Kalavryta te maken. Peloponnesos is een rondreis van uiterste en dit maakt de regio juist een vakantie waard.

Peloponnesos rondreis

Vergeet het massatoerisme van Griekenland, maar ga juist op ontdekking over het schiereiland van Peloponnesos. Bezoek dorpjes die nog niet aangetast zijn door toerisme en ontdek de bijzondere plekken op het schiereiland.

Tijdens de rondreis ontdek je pas het echte Griekenland en niet het land zoals je dit voorgeschoteld krijgt bij de toeristenplaatsen. Met de rondreis verlaat je de bekende paden en ga je echt een ontdekkingsreis maken.

Fly Drive Peloponnesos

De beste manier om het schiereiland te gaan ontdekken is een Fly Drive Peloponnesos. Vlieg vanuit Nederland direct naar Athene en verblijf een paar dagen in deze bruisende hoofdstad. Haal daarna de auto en rij direct naar het schiereiland waar je rondreis gaat beginnen.

Met een fly drive Peloponnesos is de route al voor je uitgestippeld. Alleen heb je zelf de vrijheid om te bepalen hoe lang je bij elke bezienswaardigheid blijft. Zo hou je zelf de regio over je rondreis.

Bezoek bijvoorbeeld met je huurauto de provincie Messinia of de hoofdstad van de Olympische Spelen: Olympia. Bezoek daarna de opgravingen bij Delphi of neem een duik in de zee bij één van de authentieke Griekse havens.

Mooiste routes Peloponnesos

De verschillende reisaanbieders bieden allemaal unieke rondreizen Peloponnesos aan. Je kan daardoor uit verschillende routes kiezen. Zo kan je kiezen voor afwisseling tussen strand, natuur, cultuur en historische opgravingen. Of juist een culturele rondreis waarbij je vooral de culturele kant van Peloponnesos gaat ontdekken.

Aanbevolen reisaanbieders. De mooiste rondreizen vind je bij:

Bij het vergelijken van reisaanbieders kan je kijken wat voor jouw de mooiste routes Peloponnesos zijn. Wil je bijvoorbeeld de Griekse cultuur ontdekken? Dan kan je meer in deze richting kijken. Of wil je juist de verschillende havens en bergdorpjes bezichtigen? Dan kan je hiernaar kijken. Zo bepaal je zelf de ultieme reisroute.

Het is ook mogelijk om een auto te huren en zelf je reis te plannen. Er zijn ook reizen mogelijk waarbij je een vliegticket naar Athene boekt met huurauto. Voor de rest boek je zelf de hotels en bepaal je de route door Peloponnesos.

Individuele rondreis Peloponnesos

Wil je graag zelf de controle houden over een rondreis Peloponnesos? De beste manier om dit te doen is met een individuele rondreis Peloponnesos. Je krijgt de vrijheid van je eigen huurauto, waarmee je zelf mag rondrijden over het schiereiland.

Bij een individuele rondreis Peloponnesos ligt de reis zelf vast. De reisorganisatie heeft een mooie route gemaakt en de huurauto geregeld. Je rijdt zelf van hotel naar hotel, waarbij je stops maakt op de mooiste plekken van het schiereiland.

Individuele rondreis Peloponnesos

Het fijne van een individuele rondreis is dat je van niemand afhankelijk bent. Je bepaalt zelf waar je gaat lunchen of dineren en hoe lang je bij de opgravingen van Delphi blijft. Dit geeft je de ultieme vrijheid om Peloponnesos te gaan ontdekken.

Luxe rondreis Peloponnesos

Geniet tijdens de luxe rondreis Peloponnesos extra van het prachtige land en de warme cultuur. Tijdens de rondreis verblijf je in de mooiste boetiekhotels op het schiereiland. Alles is voor je geregeld en je hoeft alleen nog maar te genieten.

Vanaf het vliegveld van Athene begint jouw reis met een tocht over het kanaal van Korinthe. Daarna kan je ontdekking over het schiereiland echt gaan beginnen. Maak kennis met de warmte van de bewoners op het schiereiland en ontdek de pittoreske havensteden.

Breng een bezoek aan de opgravingen uit de Griekse oudheid en sluit dagelijks af in één van de mooiste hotels uit de regio. Tijdens een luxe rondreis Peloponnesos wordt je absoluut in de watten gelegd.

Rondreis Peloponnesos 8 dagen

Een rondreis Peloponnesos 8 dagen geeft je een goede eerste indruk van het schiereiland. Je begint je reis in Athene waarbij je een dag in de hoofdstad doorbrengt. Daarna reis je met de auto af naar het Griekse schiereiland Peloponnesos.

De reis naar Peloponnesos gaat via het kanaal van Korinthe en gaat door diepe tunnels en prachtige natuurgebieden. Uiteindelijk kom je uit in het bergdorp Kalavrita waar je rondreis door de regio echt gaat beginnen.

Rondreis Peloponnesos 8 dagen

Uiteraard bezoek je tijdens je rondreis Peloponnesos 8 dagen een aantal opgravingen uit de Griekse oudheid. Van de tempel van Zues tot Archaia Olympia. Proef vervolgens de natuur in de prachtige Lousioskloof en ontdek de opgravingen bij Delphi. 8 dagen is voldoende om een goede indruk van de regio te krijgen.

Rondreis Peloponnesos 15 dagen

Wil je nog meer van de regio zien? Dan raden we zeker een rondreis Peloponnesos 15 dagen aan. Je krijgt zo wat meer de tijd om de regio te ontdekken. Van Middeleeuwse dorpen tot opgravingen uit de Griekse oudheid. Je gaat het allemaal ontdekken in 15 dagen rondrijden over het schiereiland.

Tijdens een rondreis Peloponnesos geniet je ook van een schitterende natuur. Het is heerlijk om een wandeling te maken door het bergachtige landschap of langs de kust. Cultuur en natuur wordt regelmatig afgewisseld tijdens een rondreis.

Aanbevolen reisaanbieders. De mooiste rondreizen vind je bij:

Uiteraard is er ook de tijd om te genieten van het schitterende weer op Peloponnesos. Er zijn rustdagen gepland waarbij je een duik kan nemen in de zee en heerlijk kan eten in één van de authentieke havens.

Rondreis Peloponnesos auto

Met de auto kan je prima een rondreis over het schiereiland maken. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen hoe lang je per stad of bezienswaardigheid blijft. Daarbij zijn de wegen prima begaanbaar om zelf te rijden in Peloponnesos.

Na aankomst in Athene staat er bij een rondreis al een huurauto op je te wachten. Met de huurauto rij je helemaal zelf naar het schiereiland toe om je reis echt te laten beginnen. Je krijgt zo heerlijk de vrijheid om zelf naar de hotels en bezienswaardigheden te rijden.

Groepsreis-Athene

Een rondreis met de auto is een zeer afwisselende reis waarbij elke dag weer anders is. Dit maakt het juist zo leuk om naar Peloponnesos te reizen en kennis te maken met de oude beschaving van Griekenland.